Igrači Rijeke nakon poraza: ‘Težak protivnik, teška utakmica, kvalitetni suparnički igrači’

Rijeka, 05.11.2020. - Utakmica 3. kola F skupine nogometne Europske lige Rijeka - Napoli. foto HINA/ Miljenko KLEPAC/ ml

Nakon poraza od Napolija pred novinare su stali i nogometaši Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Težak protivnik, teška utakmica, kvalitetni suparnički igrači, ali mi smo pokazali da možemo parirati Napoliju. Stvorili smo dosta velikih šansi, mogli smo ih malo više zabiti, ali nemamo za čime žaliti. Jedino možda ona stativa Menala. Napoli je na kraju pobijedio, ali to je ta individualna kvaliteta koja presudi. Bili smo blizu, primili smo krajem prvog poluvremena gol i zbog njega smo pali. 2:1 nije loš rezultat, ali mi uvijek idemo na pobjedu. Moglo je i bolje proći”, rekao je Adam Gnezda Čerin.

Nogometaš Rijeke Luka Menalo komentirao je kako im nisu dali disati.

“Dali smo se u neki potpuni rizik, ali to nije bilo to. Nogomet je jednostavan, ako ne zabijete, primite gol. Imali su jalovi posjed u prvom poluvremenu, mi smo imali četiri izvrsne situacije, kasnije smo malo pali. Oni su tek u 60. uveli Insignea, ulazio je bolji igrač za boljim igračem”, istaknuo je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.