Igrači u tuzi: ‘Sanjali smo to zlato, ali nismo ga dosanjali’

epa08167647 Croatian players show their dejection after losing the Men's European Handball Championship final match between Spain and Croatia in Stockholm, Sweden, 26 January 2020. EPA/ANDERS WIKLUND SWEDEN OUT

Hrvatska je izgubila s 22:20 od Španjolske u finalu Europskog prvenstva u rukometu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dobro smo se držali, ali su nas nekako ‘okrenuli’. I da skupili smo snagu, vratili se, ali nije išlo”, rekao je Igor Karačić s knedlom u grlu i onda dodao: “Ni sam ne znam kako smo ovo izgubili… Čekali smo to zlato i opet ništa…”

“Golman je probranio, oni su se vratili u vodstvo i onda klasična Španjolska, hakl i kruženje oko zone. Premalo smo golova zabili. Ne možeš tako pobijediti u finalu. Čestitamo Španjolskoj i njihovom golmanu, sve je bilo korektno, falilo je hrabrosti u napadu”, rekao je Marino Marić.

“Ponosan sam što sam dio ekipe koja se ne predaje. Nema se kome što zamjeriti, na kraju nismo imali sreće, sanjali smo to zlato, ali nismo ga dosanjali. Ovo je veliki uspjeh, ali kao sportaš ne možeš biti zadovoljan porazom. Ipak, znam da smo svi dali sve od sebe”, rekao je Željko Musa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Znali smo što nam treba, energija za preokret, vratili se jesmo, uspjeli smo ih stisnuti, ali nismo uspjeli pobijediti. Čestitam Španjolcima, navijači su opet bili sjajni, hvala svima što su nas pratili”, rekao je Zlatko Horvat.

“Jednostavno nismo mogli, napad je bio problem, obranu smo igrali fantastično. Duvnjak i Kara nisu mogli više, a vukli su nas cijelo prvenstvo”, rekao je David Mandić.

“Mislim da su oni imali bolji dan nego mi, ali bilo je sve gol za gol. Nemam baš previše toga za reći, ali dobro, imamo medalju”, zaključio je Matej Ašanin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.