Igračima Montpelliera zabranjeno blagdansko prejedanje: Svaka kila viška znači 1000 eura kazne

Foto: Twitter

Montpellier je nakon 19 odigranih kola francuskog prvenstva na 11. mjestu s 22 osvojena boda, točno dvostruko manje od prvoplasirane Nice, a trener momčadi Frederic Hantz odlučio je poduzeti sve kako bi momčad nakon stanke bila spremna za sustizanje protivnika i probijanje u gornji dio ljestvice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strogo je zabranio svojim igračima uživanje u blagdanskim delicijama i najavio velike kazne za sve one koji se u klub vrate povećanog obujma.

“Sve igrače smo prije zimske pauze uredno izvagali, a vagat ćemo ih i po povratku. Bit će kažnjeni s jednim eurom za svaki gram viška. To vam se možda ne čini puno, ali to znači da svaka kila viška znači 1000 eura kazne. Kaznu još stignemo i povećati”, rekao je Hantz pa dodao kako njegovi igrači nemaju razloga za brigu ukoliko paze kako jedu i otrče koji kilometar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.