Novi stranac pred vratima: Dinamo zanteresiran za igrača Vitorije Setubal

Foto: fah

Zagrebački Dinamo zainteresiran je za dovođenje portugalskog krilnog napadača Joaoa Amarala (25) iz prvoligaša Vitorije Setubal, pišu u utorak portugalske sportske novine A Bola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je ove sezone odigrao 14 utakmica i zabio tri gola a tržišna cijena mu iznosi 400.000 eura, podatak je Transfermarkta, internetske stranice specijalizirane za transfere nogometaša.

“Probudio je interes zagrebačkog Dinama. Hrvatski klub bi mogao poslati ponudu početkom prijelaznog roka”, piše A Bola. Zimski prijelazni rok otvara se za pet dana i trajat će do 31. siječnja.

Vitoria se nalazi na devetom mjestu u portugalskom prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aktualni hrvatski prvak Dinamo zaostaje šest bodova za vodećom Rijekom te traži pojačanja. Portugal je posljednjih godina tržište koje Dinamo posebno prati. Interes je pokazao i za paragvajskog napadača iz kluba Arouca, Waltera Gonzaleza (21), rekli su sredinom mjeseca igračev menadžer i matični klub Olimpia Asuncion iz koje je posuđen.

“Ne komentiramo glasine”, rekao je u utorak Alen Lesički, glasnogovornik Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.