Igrao i u Barceloni: Veliko pojačanje u Dinamu, lažna vijest ili ipak ‘senzacija’?

Foto: Snimka zaslona

Nagađanjima i spekulacijama u ljetnom prijelaznom roku nikad kraja. Prava sezona za većinu vrhunskih europskih klubova tek je počela, dok je za neke, koji dolaze iz nešto manje atraktivnih liga, odavno se zahuktala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od klubova koji već duže vrijeme živi u punom angažmanu je i hrvatski prvak Dinamo. Modri se nalaze na korak do Lige prvaka, preostaje tek jedna ”sitnica”, u dvije utakmice eliminirati norveški Rosenborg, svakako to je najteži protivnik ovog ljeta. Izbacili su Modri u 3. pretkolu Ferencvaros, u play-offu plave čeka ipak nešto nezgodniji protivnik.

Ako Dinamo izbaci i Rosenborg izborit će Ligu prvaka, a tada nije nemoguće da u Maksimiru ostane i najbolji igrača plavih Dani Olmo, ali i da usput stigne i poneko atraktivno pojačanje. Jedno od njih moglo bi stići iz zemlje dvostrukih svjetskih prvaka – Argentine.

Naime, spominje se Argentinac Maxi Lopez, na prvu loptu neće biti jako puno onih koji će se sjetiti o kojem se zapravo igraču radi. No, činjenica da je igrao u Vasco da Gami, dakle, u Brazilu te da je već od svibnja slobodan igrač, baca drugo svjetlo. Naime, Maxi Lopez igrao je s brojnim slavnim imenima svjetskog nogometa. Igrao je i u Barceloni za vrijeme Ronaldinha i Puyola, kao i u Milanu, PSG-u, Torinu, Flamengu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, Lopez ima 35 godina, pitanje je da li bi doista došao u Dinamo, a ako bi i došao da li bi bio pravo pojačanje za Modre s obzirom da je Bjelica već posložio osnovni kostur momčadi za jesenske europske i domaće izazove?

Vijest su objavili Brazilci, točnije, portal koji prati Vasco da Gamu. Naime, tvrde da Lopez želi igrati Ligu prvaka i da je Dinamo jedna od opcija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.