Igrokaz je završen: Cristano Ronaldo gotovo sigurno ostaje u Realu?

Foto. fah

Najbolji nogometaš Europe, glavna zvijezda Reala te portugalske reprezentacije, izveo je prije nekoliko dana pravi igrokaz najavom da bi mogao napustiti redove prvaka Europe, no, kako sada stvari stoje od toga neće biti ništa. Španjolski mediji tvrde kako se zapravo radi o činu pritiska na čelnike kraljevskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, to nije jedini problem koji ima Ronaldo, sinoć je nakon dramatične utakmice i nakon izvođenja kaznenih udaraca Portugal zasluženo poražen od Čilea u polufinalu Kupa konfederacija, Čile je tijekom same utakmice u više navrata pogađao vratnice i bio bliži pobjedi. Ronaldo, s obzirom na sjajnog golmana Čilea, Claudia Brava, koji je obranio sva tri jedanaesterca Portugalcima, nije čak ni bio u prilici pucati jedanaesterac. Cristiano Ronaldo ne skriva nezadovoljstvo, očekivao je još jedan trofej koji bi zaokružio njegovu 12-mjesečnu žetvu trofeja, kako s klubom tako i s reprezentacijom. S obzirom da su mu se rodili blizanci Ronaldo neće igrati utakmicu za treće mjesto Kupa konfederacija protiv poraženog iz utakmice Njemačka – Meksiko.

Za vrijeme natjecanja u Rusiji, koje se smatra najboljom pripremom za Svjetsko prvenstvo iduće godine, Ronaldo je saznao i neke vijesti koje mu nisu išle na ruku. Optužen je za utaju poreza u iznosu od 14.7 milijuna eura što ga je natjeralo da počne razmišljati o odlasku iz Reala, naime, Ronaldo smatra da ga klub nije zaštitio na adekvatan način. Pitanje je koliko je zapravo tu Real mogao nešto postići.

Što Cristiano Ronaldo misli o odlasku iz Reala, u kojem je osvojio sve što se osvojiti moglo? Nažalost, nije puno otkrio. Nije govorio o ponudama, kako iz Manchester Uniteda, tako ni iz PSG-a. Spominje se 200 milijuna eura, no, Ronaldo, koliko god bio dobar, ipak ima 32 godine. Tako veliki iznos čak ni Ronaldu nitko ne može jamčiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne želim pričati o tome i ne želim prekinuti šutnju,” za španjolski AS je rekao Ronaldo, koji očito ostaje u Realu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.