Indija ipak ide na Azijske igre, Štimac: Ovo je velik dan

Foto: fah

Indijska nogometna reprezentacija ipak će moći sudjelovati na Azijskim igrama koje se održavaju u rujnu i listopadu ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače indijske vlasti ne dozvoljavaju nastup na Azijskim igrama selekcijama koje nisu među najboljih osam u Aziji, a nogometna reprezentacija je 18. na azijskoj ljestvici, ali vlasti će im ipak dozvoliti nastup.

Kako je objavio ministar sporta Anurag Thakur, do ove odluke je došlo zbog boljih predstava reprezentacija, muške i ženske, u posljednje vrijeme.

Na društvenim mrežama se oglasio i Igor Štimac, izbornik Indije, koji je ranije pisao vlastima da donesu ovakvu odluku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ovo je velik dan za indijski nogomet i jedna jako ohrabrujuća odluka Ministarstva sporta, cijenjenog ministra sporta Anuraga Thakura i naše vlade! Veliko im hvala što su prepoznali naše nedavne rezultate i što su nam omogućili da se testiramo na Azijskim igrama protiv velikih nogometnih zemalja. Hvala predsjedniku našeg saveza Kalyanu Chaubeyu, glavnom tajniku Shajiju Prabhakaranu i svima koji su nam pomogli dobiti ovu borbu! I na kraju bih izdvojio najvažniju stvar, a to je ljubav koju su naši navijači pokazali tako što su poslali milijune poruka i tweetova. Pokazali su koliko u Indiji imamo strasti za nogomet! Hvala vam iz dubine moga srca, napisao je Štimac na Twitteru, prenosi HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.