Informacije stižu na kapaljku: Schumacher na posebnoj terapiji u pariškoj bolnici

Schumacher
Foto: fah

Sedmerostruki svjetski prvak u Formuli 1 Nijemac Michael Schumacher trenutačno se nalazi u pariškoj bolnici Georges-Pompidou na terapiji matičnim stanicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema pisanju Le Parisiena nalazi se pod nadzorom poznatog liječnika Philippea Menaschea, stručnjaka za kardiovaskularnu kirurgiju. Cilj je pomoći mu u podizanju imunološkog sustava, prenose francuske novine.

Njegova zdravstvena situacija tako je postala jedna od najvećih tajni današnjeg sporta. Neki mediji navode da bespomoćno leži u bolničkom krevetu, dok drugi tvrde kako samostalno hoda po kući i da se oporavak dobro odvija.

Stradao je 29. prosinca 2013. na skijanju u francuskim Alpama udarivši glavom o stijenu. Iako je nosio skijašku kacigu, doživio je teške ozljede glave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.