U Interu ogorčeni suđenjem protiv Juventusa, Brozović poručio: ‘Nismo izgubili, rezultat nema veze s onim što se događalo na terenu!

Foto: fah

Nakon spektakularne nogometne predstave na San Siru i derbija punog preokreta između Intera i Juventusa, koji je završio pobjedom torinskog kluba, jedni tuguju, drugi slave. Naravno, i jedni i drugi s pravom. Aktualni prvak Italije do preokreta je došao praktički u posljednjim minutama utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Porazom od Intera Juventus bi vjerojatno izgubio prvo mjesto tri kola prije kraja a time gotovo sigurno naslov. Napoli opasno prijeti, jug Italije trese euforija kakva se ne pamti još od Maradoninih vremena.

S druge strane  iz Intera, uz tugu, razočarenje, osjećaj nepravde, dolaze i brojne kritike na račun suca, odnosno, ”neujednačen sudački kriterij. Sudac je prema mišljenju igrača te navijača Intera u dva navrata mogao pokazati drugi žuti karton Miralemu Pjaniću, igraču Juventusa, međutim, nije.

Što o tome kaže sam Pjanić?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Stadion je vršio pritisak na suca, ali nisam zaslužio drugi žuti! Dapače, niti moja prva opomena nije bila zaslužena, ali razumijem suca koji je to učinio trenutak nakon što je isključio njihov igrača.

Nema ništa bolje nego doći do pobjede na ovaj način jer nama daje samopouzdanje, a ostali neka pate! U mojoj je igri bio primjetan umor, ipak sam odigrao puno utakmica ove sezone. Ali, znam da me momčad treba i dat ću svoje najbolje do kraja.’

Na Instagram profilu oglasio se i hrvatski reprezentativac te veznjak Intera Marcelo Brozović, koji je poručio navijačima da Inter nije izgubio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ostavili smo srce i dušu na terenu.  Ovaj Inter nije izgubio! Rezultat nema veze s onime što se događalo na terenu! Forza Inter!”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.