Islanđanin tvrdi: Mandžukić me je udario laktom u glavu, to je mogao biti kazneni udarac

Foto: fah

Island je razočaran otišao iz Zagreba, nakon poraza od Hrvatske 2:0 u četvrtom kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bili smo dobri, ali smo na kraju nesretni zbog rezultata”, rekao je Ragnar Sigurdsson, a zanimljivu izjavu dao je Birkir Bjarnason:

”Ne znam je li se to vidjelo s novinarskih mjesta ili na TV-u, ali Mandžukić me je udario laktom u glavu. To je mogao biti kazneni udarac. Ta bi odluka sigurno promijenila tijek susreta. Primili smo golove koje nismo trebali primiti, dobro smo stajali, imali i neke prilike, odlazimo iz Zagreba opet praznih ruku. Znali smo i prije da je Hrvatska najbolja u našoj skupini, sad zaostajemo tri boda, ali ne predajemo se, ima još utakmica do kraja”, rekao je Islanđanin.

“Oni imaju tri-četiri magična igrača u sredini terena, teško im se suprotstaviti. Ali, sve u svemu, izgledali smo dobro, pogotovo u samom početku. Prvi gol nas je presjekao, a u drugom dijelu nismo bili tako dobri. Ipak, iako sad zaostajemo tri boda, izgledi za plasman na SP i dalje su nam veliki”, uvjeren je Sigurdsson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.