Ispravna ocjena Ivana Perišića: Ako ne pobijedimo Finsku pobjeda protiv Kosova je beznačajna

Foto: fah

Ako ne pobijedimo Finsku, pobjeda protiv Kosova neće značiti ništa, najavio je u Tampereu nedjeljni okršaj s Finskom u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2018 nogometaš talijanskog Intera Ivan Perišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po slavlju nad Kosovom u četvrtak (6-0), hrvatski su nogometni reprezentativci otputovali u Tampere na susret s Fincima u nedjelju, a Perišić će biti jedna od udarnih snaga “Vatrenih”.

“Igrali smo stvarno dobro, zabili smo šest golova i idemo tako nastaviti. Ako ne pobijedimo Finsku, pobjeda protiv Kosova neće značiti ništa. Stoga smo svi koncentrirani. Meni je najbitnije da sam zdrav, u dobroj sam formi i nadam se tako igrati i dalje, a najvažnije je da Hrvatska pobjeđuje”, sažeo je Ivan Perišić.

“Danas svi igraju nogomet i protiv svakoga moramo biti ozbiljni. Finci su remizirali s Kosovom, izgubili od Islanda tek u zadnjoj sekundi sumnjivim golom i sigurno imaju kvalitetu. Međutim, ukoliko budemo na razini kao protiv Kosova, nemamo se čega bojati. Najvažnije je ući maksimalno od prve minute. Nadam se da smo se dobro odmorili i jedini nam je cilj osvojiti tri boda”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Može li Hrvatska opravdati svoju ulogu favorita u kvalifikacijskoj skupini i potom krenuti po upečatljiv rezultat na svjetskoj smotri?

“Ne trebamo bježati od uloge favorita, ali treba se dokazati na terenu i ići utakmicu po utakmicu. Nadam se da će nas to dovesti do plasmana u Rusiju. Imali smo veliku šansu napraviti veliki rezultat na Europskom prvenstvu, i nadam se da još nije kasno. Imamo stvarno dobru momčad na svim pozicijama i sve je moguće. Teško ćemo ponoviti 1998. godinu, ali uz faktor sreće, mislim da se može”, zaključio je hrvatski reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.