Ivan: Danas je Sevillin dan, a ne Rakitićev

Ivan Rakitić osvojio je Europsku ligu pobjedom nad Benficom u finalu i tako je postao sedmi Hrvat s trofejem u tom natjecanju. Uz to, proglašen je i za igrača utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Sevilla mi je u srcu i oni koji me poznaju reći će vam kako su moji osjećaji toliko jaki da me ponekad supruga mora smirivati. Danas je Sevillin dan, a ne Rakitićev – izjavio je hrvatski reprezentativac pa nastavio
:
– Nisam sanjao o ovome, sanjam svoju obitelj… Ovo je drugačije. Nogomet moraš živjeti i uživati. Hvala i svim prekrasnim ljudima koji su došli u Torino navijati za nas. Hvala mojoj kćeri i ženi.

Raketa priznaje kako je “izvan sebe”.

– Svladale su me emocije, još ne mogu doći k sebi. Na kraju utakmice sam kleknuo. Ne mogu vam opisati kako se osjećam, morat će proći neko vrijeme. Vidjet ćete kakvo će nas ludilo dočekati u Sevilli, u gradu koji živi za nogomet. Trofej se vratio kući.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj se osvrnuo na nagađanja o ljetnom transferu.

– Pustimo sad to, Sevilla mi je trenutno u srcu i uvijek ću je tamo nositi. Vidjet ćemo što će biti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.