Ivan Rakitić: ‘Nadam se da ćemo pokazati Messiju i cijelom svijetu da smo prava reprezentacija’

Foto: fah

Hrvatska u noći s petka na subotu na stadionu Hard Rock igra prijateljsku utakmicu s Peruom. Igrat će i Ivan Rakitić, koji je ranije tamo s Barcelonom pobijedio Real Madrid 3:2, a zabio je i gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pamtim da je bilo strašno vruće i sparno, ne znam jesam li ikad igrao u takvim uvjetima. Ali to je odličan stadion, krasan ambijent i vjerujem da će ponovno biti pravi dvoboj,” rekao je u razgovoru za Sportske novosti.

“Važno je da smo se okupili, da smo skupa, možemo popričati i pripremiti neke stvari. Rezultat nije na prvoj liniji, ali općenito sportaši idu u svaki nastup s ciljem da pobijede, naprave najbolje što je moguće. Tako će biti i sada”, poručuje.

Na Svjetskom prvenstvu u Rusiji čeka ga i susret sa suigračem Messijem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne vjerujem da će se previše uplašiti ako mu bilo što kažem. Vidi se da se Messi izvrsno spremio za ovu sezonu, da je zbilja fit. Nadam se da će se ispuhati u dresu Barcelone, da na Svjetskom prvenstvu neće biti toliko dobar. Iako, ne bih se na to oslanjao, bit će veliki adut Argentine da osvoji titulu. Pričali smo da će biti jako teško jednima i drugima, da bismo voljeli da zajedno prođemo, napravili smo računicu da i oni i mi odemo dalje,” kaže Rakitić.

“Bilo bi nam jako drago da možemo proći skupa, kao suigrač mu želim sve najbolje, ali u toj utakmici nikako. Nadam se da ćemo pokazati i njemu, i Argentini, i cijelom svijetu da smo prava reprezentacija”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.