Ivan Rakitić: Obitelj mi je uvijek na prvom mjestu, dolazim ako mi kći bude u redu, inače ne bih bio od koristi

Foto: Instagram

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić preko HNS-a objavio je zašto toliko kasni na pripreme reprezentacije. Razlog su zdravstveni problemi njegove kćeri Adare. Dakle, konačno su poznati razlozi zašto Ivan Rakitić još uvijek nije stigao u Hrvatsku i nije se priključio suigračima koji će u ponedjeljak protiv Turske na praznom Maksimiru započeti novi kvalifikacijski ciklus za plasman na SP u Rusiji 2018. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razlozi su, kao što smo u nekoliko navrata naglašavali opravdani. Rakitić ima privatnih, točnije obiteljskih problema, a njemu je, kao što se dalo naslutiti iz brojnih izjava dosad, obitelj uvijek na prvom mjestu, trenutno je posvećen obitelji i svojoj bolesnoj kćerkici. Teško bi se mogao koncentrirati na nešto drugo.

“Obitelj mi je uvijek na prvom mjestu i zato sam zamolio izbornika i suigrače za razumijevanje. Najnoviji pregledi prošli su u redu i ako liječnici danas to potvrde, pridružit ću se Hrvatskoj na vrijeme. U protivnom ne bih bio koncentriran i usredotočen na nogomet, a takav ne bih bio od koristi reprezentaciji. Hvala izborniku, suigračima i svima drugima na podršci i razumijevanju, vjerujem da se uskoro vidimo i krećemo zajedno na Tursku”, poručio je dokapetan hrvatske nogometne reprezentacije Ivan Rakitić.

Podsjetimo, prvo je rečeno kako Rakitić kasni s dolaskom zbog “osobnih problema”, ovo, naravno, i jesu osobni problemi. Mediji su nagađali da Raketa kasni zbog navodnog transfera iz Barcelone, međutim, odlazak iz Barce ovog ljeta nije bila ozbiljna opcija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.