Ivan Stevanović – junak velike pobjede u fantastičnoj atmosferi Spaladium Arene: ‘Bio je ovo spektakl, naša posljednja šansa’

Foto: fah

Hrvatska rukometna reprezentacija odigrala je protiv Norveške, svjetskih vice prvaka, u grotlu zagrebačke Arene, najbolju utakmicu na Europskom prvenstvu (32:28). Napokon su proradili i vratari, točnije Ivan Stevanović, koji je sa 14 obrana bio prvo ime sjajne utakmice i jednako sjajne pobjede, zahvaljujući kojoj smo izborili pravo na nadu. Na nadu da može preko Francuske do same završnice, Francuske koja je već osigurala prolaz u polufinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Presudna utakmica, ovo nam je bila zadnja šansa da ostanemo na turniru”, rekao je Ivan Stevanović, nakon velike pobjede. Stevanović je zaista briljirao te je u nekoliko navrata cijelu dvoranu dignuo na noge obranivši nekoliko zicera norveškim rukometašima. Jednako kao i igrači briljirali su navijači, zapazio je to i Stevanović.

“Hvala navijačima koji su došli u ovakvom broju. Ovo je spektakl. Odigrali smo jako dobro, odlično ih poznajemo, igraju možda i najljepši rukomet na turniru.”

Velika je to bila igra našeg golmana, priznaju mnogi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Trebalo je da se otvori, nekad ti je potrebno da te neka lopta pogodi… Bilo je dobro, puno bolje nego prije.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.