Ivana Brkljačić: ‘Mediji veličaju trgovinu druga Pupovca, a ne spominju kako prekasno odlazi u Vukovar odati počast žrtvama’

Foto: fah

Predsjednik SDSS-a i SNV-a Milorad Pupovac došao je u Vukovar u subotu, a jedan detalj na njegovom vijencu posebno je razbjesnio dio branitelja. Naime, kako je vidljivo na fotografijama, na vijencu su istaknute isključivo boje srpske zastave, a natpis na trakama napisan je samo na ćirilici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Medijske hvalospjeve njegovom dolasku u Vukovar komentirala je Ivana Brkljačić-

“Mediji veličaju trgovinu druga Pupovca, a ne spominju kako prekasno odlazi u Vukovar odati počast žrtvama. Njegove izjave nisu iskrene, nema iskrenog naklona ni zamolbe za oprost u ime naroda koje predstavlja. Taj “čovjek” nema ulogu koju bi trebao imati zastupnik manjina, a to je očuvanje jezika, kulture i običaja manjina. On je običan trgovac i kroji budućnost većine. Godinama prima plaću veću od 20.000kn, a otišao je u Vukovar gdje većina obitelji nemaju taj prihod na godišnjoj razini. I razgulite da sam nacionalist i ostala sr.. koja mi keljite, više prijatelja Srba imam nego što će ih Pupovac ikad imati! #vukovar”, objavila je Ivana Brkljačić, hrvatska atletičarka, hrvatska prvakinja i rekorderka u bacanju kladiva te prva hrvatska atletičarka koja je kladivom prebacila 70m i 60m, na svom Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.