Ivana Habazin o meču sa Shields: ‘U životu nisam imala toliku tremu’

Foto: snimka zaslona

Ivana Habazin izgubila je od Claresse Shields, a sada se vratila u Hrvatsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ja samo razmišljam o tome što će se dogoditi u naredna tri tjedna. Vraćam se u Ameriku već za tri dana jer slijede pregovori. Možda ovaj poraz sadrži i nešto dobro za mene jer će se otvoriti neke nove opcije, zapravo već jesu, i ako se to realizira više neću biti B strana. A tada se više neću nalaziti u ovakvim situacijama iz kojih ne možeš napraviti ništa”, najavljuje Ivana za Večernji list.

“Kada imaš mašineriju onda se ne moraš zamarati sa stvarima s kojima moram ja. No, nemam ja pravog izgovora jer ona je radila sve što inače radi, a ja nisam napravila niti pola onoga što sam mogla. U životu nisam imala toliku tremu. Dan prije meča dosta sam bila nervozna u tom isčekivanju, no kada sam ušla u svlačionicu a potom i u ring bila sam usredotočena. Nažalost, svoj plan nisam uspjela sprovesti”,ističe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.