Ivica Kostelić nakon ozljede: ‘Dobro sam prošao, u zraku sam mislio da ću slomiti noge’

Foto: fah

Ivica Kostelić ozljedio se a Kaninu, na granici Slovenije i Italije, gdje je pao u jamu i dislocirao rame.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Očekivao sam da će biti puno gore jer su mi rekli da je namještanje ramena užasno bolno. Bio sam nesmotren, previdio sam jamu i odjednom se našao u zraku. Dobro sam prošao, u zraku sam mislio da ću slomiti noge. Ovo je samo lakša ozljeda”, priča Ivica za Sportske novosti.

“Nije to velika dubina jame, četiri ili pet metara. Ali došao sam brzo i nisam je očekivao. Drugo je kad vidiš da će ti se dogoditi opasnost, onda možeš reagirati, pripremiti se. A ovo se dogodilo u sekundi”, dodao je.

Nada se da će hrvatski skijaši završiti među Top 10.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dečki su spremni za to. Za očekivati je da će im takvi rezultati prijeći u naviku. Pogotovo Istoku i Eliasu koji imaju velik prostor za napredak, a bodove osvajaju redovito. Imaju rezultate na kojima mogu temeljiti optimizam, mora im se posložiti samo par stvari. Što se tiče Made (Vidovića, nap. a.), on će vjerojatno ciljati na osvajanje bodova, jer u ovoj sezoni ima samo rezultat iz Val d’Iserea, a za Zubčića bi i ulazak u drugi ‘lauf’ bio uspjeh s obzirom na startni broj. U dobrom smjeru idu i Samuel Kolega i Leon Nikić, napravili su korak naprijed u odnosu na lani”, ističe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.