Ivica Kostelić: Za putovanje u polarne krajeve ključna oprema je kondicija i ono najvažnije – volja

Foto: Facebook

Održan je šesti po redu Croatia Travel Festival, a na njemu je gostovao i Ivica Kostelić. On je rekao kako su za njega putovanja dodir sa slobodom i osjećaj koji pružaju, a to je ne imati nikakva ograničenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sa svojim suputnikom prešao je 550 km, i to u ekstremnim uvjetima, često pod snažnim vjetrom i na temperaturi i do – 34.

“Za prelazak Grenlanda potrebna je dozvola a minimalan broj ljudi je dvoje; zbog uvjeta nije dopušteno putovati sam. Za putovanje u polarne krajeve ključna oprema je kondicija i ono najvažnije – volja, a ako želite preživjeti dvije stvari moraju savršeno funkcionirati- šator i kuhalo za vodu”, pričao je Ivica, piše zadarski.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.