Ivica Tucak nakon poraza: ‘Takav raspad u jednom momentu je nevjerojatan, moramo vidjeti u čemu je problem’

Foto: snimka zaslona

Hrvatska vaterpolo reprezentacija iznenađujućim je preokretom izgubila od Crne Gore 10:9 i ostala bez bronce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne znam što pametno reći, sve ste vidjeli. Možemo samo analizirati zašto smo drugi put u nekoliko dana doživjeli raspad sustava kada sve funkcionira. Popuštanja u obrani, promašeni ziceri. To ne može biti slučajno. Čestitam Crnoj Gori što je išla do kraja. Čim dođemo u svlačionicu, u hotel, ovako vruće glave ćemo sjesti i vidjeti u čemu je problem. Takav raspad u jednom momentu je nevjerojatan. Moram čuti igrače što kažu. Ako nam se to dogodilo i protiv Španjolske, moramo to svi zajedno analizirati”, rekao je izbornik Ivica Tucak nakon utakmice za HRT.

“Da smo osvojili medalju, ocjena bi bila pozitivna, ovako ne može biti. Nismo ostvarili primarni cilj, plasman u Tokio nismo ostvarili ni prije utakmice. Moramo analizirati i pronaći razlog pada jer nije bilo pitanje želje, volje”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.