Ivica Zubac i Clippersi imali lošu večer, Bogdanović ozlijeđen

zubac
Foto: fah

LA Clippers su doživjeli drugi uzastopni poraz izgubivši na domaćem parketu od Toronto Raptorsa sa 100-103, a Ivica Zubac je imao lošu večer u kojoj je ubacio samo dva koša uz sedam skokova i dvije asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utah Jazz je na svom terenu svladao Chicago Bulls sa 125-110 uz 37 koševa Donovana Mitchella. Kod Bullsa je najbolji bio Zach LaVine sa 33 poena. Bojana Bogdanovića nije bilo u sastavu Jazza, zbog ozljede lista je propustio drugu utakmicu zaredom.

Košarkaši Bostona svladali su trenutačno treću momčad Zapadne konferencije, Golden State, u gostima s uvjerljivih 110-88.

I dok je Golden State treći na Zapadu (omjer 47-23), Boston je trenutačno četvrti na ljestvici Istočne konferencije (42-28).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.