Iz Cardiffa potvrdili: ‘Još ništa nismo platili za Salu, ali nikad nismo rekli da ne mislimo platiti’

Foto: Instagram

Još uvijek nije poznato je li izvučeno tijelo nogometaša Emiliana Sale ili pilota Davida Ibbotsona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nantes unatoč teškoj situaciji prijeti Cardiffu tužbama jer Salu su prodali po cijeni od 17 milijuna eura, a prva rata je već trebala biti uplaćena na račun kluba.

“Jedina stvar koju mogu potvrditi, budući da se radi o osjetljivoj temi, kako nije došlo do isplate. Nismo ništa platili, zato što njegovo tijelo još nije izvučeno. Znamo da je u procesu izvlačenje, ali platit ćemo kada bude pravo vrijeme za to. Cardiff nikada nije rekao da ne misli platiti”, rekao je predsjednik Cardiffa Mehmet Dalman potvrdivši za L’Equipe da još nisu poslali novce u Francusku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.