Izbornik Dalić: ‘Utakmica protiv Argentine bit će najlakša u skupini – nemamo što izgubiti’

Foto: fah

Svjetsko prvenstvo je pred vratima, pa je APTN napravio razgovor s našim izbornikom Dalićem i Ivanom Strinićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Prva utakmica protiv Nigerije bit će ključ naše grupe. Igramo protiv afričke momčadi koja nije onakva kakve su bile prije afričke reprezentacije. Imaju njemačkog izbornika koji je promijenio način i stil igre i koji je uveo dosta mladih igrača u reprezentaciju, koji su mladi, gladni i ambiciozni i to je njihova prednost.To će za nas biti najteža utakmica”, rekao je izbornik Zlatko Dalić.

“Za mene će utakmica protiv Argentine biti najlakša utakmica u grupi. Igramo protiv favorita za osvajanje Svjetskog prvenstva. Momčad koja ima Mesija u ekipi može napraviti čudo. Po meni je to najbolji igrač na svijetu. Bit će to sjajna utakmica dvije reprezentacije koje gaje dobar nogomet, imaju sjajne tehničare. Mi na toj utakmici nemamo što izgubiti, igramo protiv jedne od najboljih momčadi na svijetu. Veliki motiv za nas”, kaže izbornik Dalić.

Ivan Strinić na popisu je igrača kojem je zadatak zaustaviti Mesija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sve se zna o Mesiju. Možda i najbolji igrač na svijetu i sigurno da je takog igrača jako teško čuvati. Nadam se da neću biti samo ja, odnosno da kolektivno moramo jako dobro djelovati”, smatra Strinić.

“I na kraju Island koji je bio ispred nas u grupnoj fazi, jedna mala prilika da im se osvetimo za one poraze u grupi koji su nas odveli u kvalifikacije”, zaključio je Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.