Izbornik Niko Kovač otkazao aktivnosti i pohitao stradalima u Slavoniju

Otkazana je konferencija za medije hrvatske reprezentacije najavljena za danas u 11 sati u Zagrebu, izvijestio je Hrvatski nogometni savez i najavio da će danas prijepodne izaslanstvo Saveza i reprezentacije posjetiti poplavljena područja Slavonije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik Niko Kovač će s delegacijom Hrvatskog nogometnog saveza i nogometne reprezentacije posjetiti nekoliko lokacija u poplavama pogođenim područjima i nakon toga, oko 11-12 sati prihvatni centar u Cerni te najaviti na koji će se način reprezentacija pridružiti Savezu u pomaganju onima koji su ostali bez svojih domova, kaže se u priopćenju Nogometnog saveza, koji napominje da su predstavnici medija dobrodošli pridružiti im se u Cerni.

Ostale aktivnosti reprezentacije (trening) odvijat će se prema planu, a izbornik će svoje dojmove iz Slavonije iznijeti na prvom druženju s novinarima na konferenciji za medije u četvrtak u 11 sati u Aristosu, kaže se u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.