Izbornik Vatrenih Niko Kovač objavio sastav za Gibraltar

Zagreb, 6.6.2015. - Konferencija za medije izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Nike Kovača. Na fotografiji Niko Kovač. foto HINA / Denis CERIĆ / mm

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovač objavio je sastav koji će u nedjelju započeti prijateljsku utakmicu protiv Gibraltara u Varaždinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmicu će započeti: Subašić – Vrsaljko, Jedvaj, Lešković, Leovac – Badelj, Brozović – Pjaca, Kovačić, Sharbini – Mandžukić. Zanimljivo, prvi put u reprezentativnoj karijeri kapetan će biti Mario Mandžukić i to u svom 59 nastupu u ‘kockastom’ dresu.

“Neki igrači će dobiti odmor, primjerice Perišić, a neki će krenuti od prve minute. Imamo pravo na šest izmjena i žao mi je što svi neće moći dobiti priliku,” kazao je izbornik Kovač koji do sada nije imao običaj otkrivati sastav prije utakmice.

“Ovom vam je ekskluziva,” kazao je izbornik sa smiješkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kovač je istaknuo kako će protiv Gibraltara tražiti brzi pogodak.

“Sumnjam da će se suparnik otvoriti. Naš je cilj stvoriti što više prilika,” poručio je izbornik.

Mandžukić je naglasio kako mu je čast što će biti kapetan ‘Vatrenih’ dodavši kako nije opterećen činjenicom da skoro 500 minuta nije zabio gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne opterećuje me to što nisam dugo zabio gol. Ozljeda koju sam imao je stvar prošlosti. Možda je i to utjecalo na moju formu, ali otkad sam došao ovdje, dobro se osjećam,” kazao je napadač Atletico Madrida.

Na pitanja novinara hoće li ostati na Vicente Calderonu ili će ovoga ljeta promijeniti klub, nije želio govoriti.

“To ćemo ipak ostaviti za druge prilike. Ovdje sam u reprezentaciji”, kazao je Mandžukić dodavši kako će u finalu Lige prvaka navijati za Ivana Rakitića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica između Hrvatske i Gibraltara na rasporedu je u nedjelju u 18.00 sati u Varaždinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.