Izbornik Zlatko Dalić poslao jasnu poruku o jedinstvu navijača: ‘Mi smo svi Hrvatska, a to je najvažnije’

Zagreb, 12.05.2019. - Odigrana je humanitarna nogometna utakmica Dinamovih legendi iz 90-ih i Nogometnih ikona HNL-a kojom se obilje?ila godi?njica neodigrane utakmice Dinama i Crvene zvezde 13. 5. 1990 . Na slici Zlatko Dali?. foto HINA/ Tomislav PAVLEK

Pred više od 2.000 gledatelja u KC Dražen Petrović je odigrana humanitarna utakmica između ekipa “Dinamo 90-ih” i “Nogometne ikone HNL-a” s koje sav prihod od ulaznica odlazi za pomoć u liječenju sinu legendarnog Dinamovog kapetana Slavka Ištvanića koji boluje od celebralne paralize.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovo je bilo čudesno, nešto prekrasno. Mi smo velika nogometna obitelj, vjerujem kako je ovo početak takvih akcija. Moramo se međusobno pomagati i kada netko treba pomoć moramo naći snage, vremena i doći. Hvala svim koji su došli i igračima i navijačima. Svi smo uživali. Dečki su bili borbeni i nitko nije želio izgubiti, ” dodao je Dalić.

Izbornik je još jednom pozvao na jedinstvo hrvatskih navijača.

“Ja sam navijač Dinama, Hajduka, Osijeka, Rijeke i svih naših klubova. Ovo je najgore što mi radimo, dijelimo se. Mi smo svi Hrvatska, a to je najvažnije. Kada sam ja bio mali pjevalo se “Dinamo i Hajduk dva su kluba bratska”. To je najvažnije i ja to guram,” zaključio je na kraju Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Humanitarni spektakl u Ciboni okupio je brojne nogometne legende ‘modrih’, ali i Prve HNL. Momčad Dinamo 90-ih” koja je prozvana “Slavkovi prijatelji” predvodio je bivši kapetan ‘Vatrenih’ Zvonimir Boban, a igrali su i Kujtim Shala, Vjekoslav Škrinjar, Igor Cvitanović, Željko Cupan, Dario Šimić, Primož Gliha, Andrej Panadić, Željko Adžić, Goran Vlaović, Mario Stanić, Željko Adžić, te Gregor Židan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.