Iziritirani Roko Ukić odgovorio svima: Nisu se oni meni zahvalili, ja sam se sam oprostio

Foto: fah

Bivši kapetan hrvatske košarkaške reprezentacije Roko Ukić poručio je kako su neke stvari krivo prezentirane u javnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Živcira me cijela ta situacija jer su stvari krivo prezentirane. Izbornik i ljudi u Savezu govore da su se oni meni zahvalili, što nije točno. Ja sam se zahvalio njima, odnosno, oprostio od reprezentacije jer sam procijenio da više ne mogu igrati. Da je to tako postavljeno, sada nitko ne bi postavljao dodatna pitanja. Mene se ne treba zazivati jer su moji dani u reprezentaciji završeni, sigurno neću zaigrati u ovim kvalifikacijama. I tu svaka priča završava”, rekao je za Sportske novosti. https://sportske.jutarnji.hr/kosarka/kosarka-reprezentacija/iziritirani-kapetan-hrvatske-otvorio-dusu-zivcira-me-ovo-nisu-se-oni-meni-zahvalili-ja-sam-se-sam-oprostio-moji-dani-u-reprezentaciji-su-svrseni/6795300/

“Ne mogu reći da sam iznenađen posljednjim porazom jer sam igrao s trojicom talijanskih reprezentativaca, a i protiv svih ostalih. Radi se o momčadi s nekoliko igrača “2 ili 22”, a jedan od takvih je Della Valle, kojem se otvorilo. Mi, pak, u rosteru reprezentacije nemamo 80 poena i odnos snaga je bio realan za taj dan. Pogotovo s toliko grča i nesigurnosti, što je godinama naša karakteristika kad stvari krenu nizbrdo”, priča Roko.

“Ja bih se na bilo koji način pokušao kvalificirati za SP, ali sve nosi svoje dobre i loše strane. Možemo mi govoriti o sukobu na relaciji FIBA – Euroliga, ali svi su u istoj situaciji, snalaze se kako mogu, dok smo mi po tom pitanju među najlošijima. Treba jasno reći što se želi, mogu se čak i otpisati sljedeće tri godine, ali prije toga se treba odrediti kojim putem idemo. Prateći stvari sa strane, vidim oprečne signale, a to nije dobro”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.