Izjave igrača nakon teškog poraza: Sve je počelo dobro, a onda nas je pojeo pritisak. Hvala navijačima što nas nisu napustili

Foto: fah

Hrvatska je ispala s Europskog prvenstva, a igrači su razočarani dali svoje komentare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ponosan sam na suigrače, pokazali smo veliko zajedništvo, nadam se da će mladi igrači uspjeti ovo što mi nismo uspjeli. Iz svega ovoga trebamo izvući nešto pozitivno, a to je jedinstvo”, izjavio je Igor Vori koji nije želio reći kad će se oprostiti, ali je najavio kako sigurno neće igrati još deset godina.

“Nije nam išlo, odvojili su se, a mi smo griješili i u obrani i u napadu… Oni su predobri da to ispuste”, rekao je vratar Ivan Stevanović koji očekuje pomoć navijača u utakmici za peto mjesto.

“Sve je počelo dobro, a onda nam se dogodio o kao i uvijek pad protiv Francuza. Nismo znali to presjeći, spustiti loptu na zemlju… Poluvrijeme nam je dobro došlo, ali su oni odigrali školski. Teško je, daješ sve od sebe, ali nikako ne ide”, poručio je Marino Marić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebno je zahvalio navijačima: “Prvo poluvrijeme smo odigrali Bože sačuvaj, ali oni su ostali uz nas. Hvala im što nas nisu napustili već na poluvremenu. Atmosfera je bila sjajna i u Splitu i ovdje.”

“Teško je Francusku stići šest razlike u jednom poluvremenu… Prvo poluvrijeme katastrofa, drugo smo pokazali da možemo… Oni su igrali strpljivo, mi smo morali žuriti. Treba im čestitati. Pojeo nas je pritisak i glava… Žao mi je što nismo naplatili ovaj veliki trud. Nisam pametan…”, rekao je Mirko Alilović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.