Iznenađeni Mirko Filipović: ‘Neki je idiot objavio izmišljeni intervju sa mnom, ali ako saznam tko je taj…’

Foto: Facebook

Hrvatski borac Mirko Filipović na svom Facebooku jutros je fanovima objasnio kako se našao u pomalo neobičnoj situaciji i koliko je zbog toga bio iznenađen. Naime, jedan je biznismen kako bi promovirao svoj proizvod objavio izmišljeni intervju s Cro Copom, o čemu, naravno, Mirko nije imao pojma, sve dok ga prijatelji nisu obavijestili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Jutros mi je nekoliko prijatelja poslalo nekakav link gdje sam ja ‘dao’ intervju i hvalio i reklamirao nekakav preparat revolucionarni bla bla bla. Neki idiot se dosjetio da bi to moglo biti fora i nadrobio svašta. Ali šta je tu je, ne može se čovjek boriti s tim. Pogotovo u današnje vrijeme društvenih mreža i bezbrojnih internetskih portala. I svašta sam doživio, ali da netko objavi izmišljeni razgovor sa mnom, nisam, i  u kojem ja reklamiram neki proizvod. Haha, pa nemoš vjerovat. Ali ako saznam tko je taj ‘poslovni genije’ bit će mu draže da je krenuo u ekspediciju po Antarktici u japankama nego što se pravio pametan i inovativan”, napisao je Mirko Filipović. Inače, Mirko se priprema za sljedeći meč u Rizinu i ne odustaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.