Jakirović: Sve to skupa može još bolje izgledati

Foto: fah

Trener Dinama Sergej Jakirović najavio je nadolazeću utakmicu 22. kola SuperSport HNL-a koju njegova momčad igra protiv Lokomotive.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se prvo na vrlo dobru predstavu protiv Gorice u prošlom kolu.

– Želimo i neke stvari da budu još bolje. Mislim da mi imamo kvalitetu za to. Vidjeli smo da možemo, vidjeli smo da se polako dižemo u formi s obzirom na pripreme koje smo imali. I naravno, kad tako dominiraš, kad imaš puno udaraca na gol, stavljaš protivnika pod pritisak, onda to izađe na dobro. Bitno je da smo i iza toga isto stabilni. Imali smo neke reakcije na kojima moramo poraditi. To smo i analizirali i u dogovoru s dečkima, naravno, trenirali neke stvari. Ja sam optimist, znači smatram da još možemo se dignuti u formi i da to može sve skupa još bolje izgledati, rekao je Sergej Jakirović.

Pred nogometašima Dinama okršaj je protiv Lokomotive koji se igra u subotu od 17.10 na stadionu u Kranjčevićevoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Stvarno smo otvorili loše proljetni dio. Nitko nije mogao ni sanjati da će biti tako grozno po nas. Ali, to je nogomet, imamo sutra jako važnu utakmicu za nas pred rasprodanom Kranjčevićevom. Želimo odigrati puno bolje, puno odgovornije, puno ozbiljnije i efikasnije. I da uz pomoć publike napravimo sve da uzmemo tri boda.

Novo pojačanje Dinama, branič Ronaël Pierre-Gabriel, odradio je prve treninge, u dobroj je formi, a Jakirović se nada da će biti registriran i u konkurenciji za utakmicu, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.