James Rodriguez je u Evertonu tek nekoliko mjeseci, a već ga neki smatraju najboljim igračem

Foto: fah

James Rodriguez na početku sezone pojačao je momčad Evertona, stigao je na Otok otpisan u nekim klubovima, velikanima, kao što su Real, Bayern. Iako su mnogi bili skeptični, s obzirom na prošlu ne baš blistavu sezonu, James se odmah potvrdio kao veliko pojačanje Evertona i pun pogodak. Naime, kolumbijski nogometaš igra sjajno te je jedan od najbitnijih igrača Evertona na otvaranju sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O njegovom dolasku govorio je i nogometaš Evertona, Richarlison.

“Ispunio sam puno snova i zbog toga sam jako zahvalan. Jedan od njih je bio da igram u istoj momčad sa Jamesom Rodriguezom. On je nevjerojatan igrač i prava je desetka u momčadi. Pogledajte momčadi gdje je igrao. Bayern, Real Madrid, Porto. Vjerujte mi da bi s lakoćom igrao u svakoj ekipi u Premiershipu”, poručio je Richarlison.

Je li napokon Kolumbijac pronašao klub u kojem će definitivno potvrditi svoj talent? Vrijeme je, ipak već ima 29 godina. Unazad nekoliko godina igrao je u Monacu, Real Madridu, Bayernu… Najbolju formu pokazao je igrajući za reprezentaciju Kolumbije na Svjetskom prvenstvu 2014. u Brazilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.