Richarlison: Poraz od Hrvatske teži je od gubitka člana obitelji

Foto: fah

Napadač Brazila i engleskog Tottenhama Richarlison još se ne miri s porazom od Hrvatske u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Kataru. Brazilac je za ESPN dao pomalo bizarnu izjavu koja oslikava koliko je ispadanje od Vatrenih bolno i dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Bio je to udarac. Mislim da je to gore nego izgubiti člana obitelji. Bilo je teško oporaviti se. I dan danas, kada gledam videe na društvenim mrežama, to me rastuži. Ali moramo dalje. Još sam mlad, mislim da imam još jedno ili dva svjetska prvenstva. Nastavit ću predano raditi kako bi stvari krenule teći, golovi počeli dolaziti, to je ono što znam raditi na terenu.

Brazil je na prvenstvo došao kao prvi favorit za naslov, grupu su lakoćom osvojili, u osmini finala su uništili Južnu Koreju s 4:1, a onda su došli pred Modrića i društvo. Iako su bili veliki favoriti u toj utakmici i imali mnoštvo dobrih prilika nisu uspjeli probiti našeg Dominika Livakovića. Vratar Dinama odigrao je utakmicu karijere i tek smo u sudačkoj nadoknadi prvog produžetka primili gol. Kada se činilo kako nas je Brazil slomio, u 117. minuti sijevnula je kontra, Oršić je odigrao za Petkovića, a on zabija. Nakon lutrije penala uništili smo snove Brazilaca i poslali ih kući, a taj poraz bit će im još dugo godina jedan od najbolnijih.

Richarlison je imao solidno prvenstvo, protiv Srbije je zabio dva gola od kojih je onaj poluškaricama proglašen golom turnira, a zabio je i Južnoj Koreji. Ipak, ti golovi mu ne vrijede previše, a to ističe i sam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Cilj je bio da postanemo prvaci. Da, postigao sam prekrasan gol, ali mislim da taj pogodak nije bio moj cilj. Mi smo tamo otišli po trofej. Ali da, sretan sam što sam ga postigao, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.