Jarni uoči EP-a: Nikome nećemo priznati da je bolji od nas

Foto: snimka zaslona

Hrvatska nogometna U17 reprezentacija u četvrtak, u Balmazujvarosu od 20 sati, protiv vršnjaka iz Engleske otvara nastup na Europskom prvenstvu u Mađarskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Igrači su spremni za ono što nas očekuje, a očekuje nas vrlo zahtjevan turnir. U skupini smo s vrlo jakim suparnicima, ali i Hrvatska ima svojih aduta. Dečki jedva čekaju prvu utakmicu, ja također. Svi su igrači zdravi, nemamo nikakvih ozbiljnijih problema. Činjenica jest da smo dobili jednu od najtežih skupina, ali tako je bilo i u elitnoj rundi kvalifikacija u Norveškoj pa smo svejedno izborili nastup na Euru. Vjerujem da to možemo ponoviti i u Mađarskoj, izjavio je izbornik Hrvatske U17 vrste Robert Jarni te je najavio što bi ga zadovoljilo na Europskom prvenstvu.

– Bio bih presretan da na kraju budemo među pet prvoplasiranih momčadi i izborimo nastup na Svjetskom prvenstvu, a vrijeme će pokazati možemo li napraviti i nešto više od toga, istaknuo je Jarni pred nastup protiv Engleske koja slovi kao favorit skupine.

– Englezi su dvaput osvojili Euro U17, imaju uistinu fantastične igrače, ali nikome ne priznajem da je bolji od nas dok utakmica ne završi, dodao je Jarni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.