Je li Ronaldo pobjegao iz Italije? ”Rekao je da odlazi zbog majke, a sad se samo slika pored bazena”

Foto: fah

Jedan od najboljih svjetskih nogometaša, Cristiano Ronaldo, nalazi se u portugalskoj Madeiri u izolaciji. Ronaldo, naravno, pokušava trenirati koliko mu to situacija dozvoljava, s obzirom da je otišao odmah nakon utakmice s Interom i pobjede u derbiju od 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portugalac je na vrijeme napustio Italiju, 8. ožujka napustio je Torino, neki tvrde kako je zapravo pobjegao s obzirom da Italija proživljava najteže dane od Drugog svjetskog rata. Prema najnovijim informacijama pandemija koronavirusa odnijela je preko 7500 ljudskih života, a preko 74 000 je pozitivnih na opasni virus. Borba protiv pandemije u punom je jeku.

I dok Italiju trese pandemija, koja je paralizirala više ili manje cijeli svijet, odgodila brojna sportska natjecanja, Ronaldo se nalazi u svojoj vili u Portugalu te svako malo objavljuje fotografije preko društvenih mreža koje pokazuju da mu zapravo s materijalne strane ništa ne nedostaje.

Bivši predsjednik Juventusa, Giovanni Cobolli Gigli, kritizirao je Ronalda, koji je u Madeiru otišao zbog majke Dolores, koja je bila u teškom stanju poslije moždanog udara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“U Juventusu su se zakomplicirale stvari kad je Ronaldo otišao”, kazao je Gigli za Radio Punto Nuovo, no, nije se tu zaustavio.

Usput, recimo kako su uz dozvolu Juventusa Italiju napustili Gonzalo Higuain, Miralem Pjanić, Rodrigo Bentancur i Douglas Costa kako bi bili sa svojim obiteljima u ovim kriznim trenucima, dok se svijet bori protiv opasne pandemije. Mnogi u Italiji se osjećaju kao da su ostali sami… Je li to baš tako?

“Rekao je da odlazi u Portugal zbog majke, ali sada se čini da se samo slika gol pored bazena. Kad je za njega napravljena iznimka, stvari su se raspale i drugi su htjeli otići. To nije smjelo ispasti tako. Svi su trebali ostati u karanteni”, poručio je bivši predsjednik Juventusa te je zaključio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sada je lako kritizirati, no ovako sa strane ne znam zašto su igrači htjeli napustiti Italiju. Kada se vrate, teško će im se biti vratiti u formu jer će ostati u karanteni 14 dana.”

Bivšem čelniku Juventusa jako je za oko zapela fotografija polugolog Ronalda pored bazena koja se ovog dana pojavila u javnosti, dok se Talijani doslovce u nekim dijelovima bore za život.  Ronaldo je dosad donirao milijun eura za borbu protiv koronavirusa, zlobnici bi rekli toliko Portugalac zaradi za dan, dva u idealnim okolnostima.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.