Jedan od najvećih veznjaka pohvalio Modrića: ‘Volim misliti da sam možda igrao barem malo kao Luka Modrić’

epa08185389 Real Madrid's Luka Modric (L) vies for the ball with Atletico Madrid's Renan Lodi (R) during the Spanish LaLiga soccer match between Real Madrid and Atletico Madrid at Santiago Bernabeu Stadium in Madrid, Spain, 01 February 2020. EPA/Rodrigo Jimenez

Paul Scholes, jedan od najkompletnijih veznjaka u povijesti , često je skroman i samokritičan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Volim misliti da sam možda igrao barem malo kao Luka Modrić. On je brži nego što sam ja bio i bolje od mene prolazi suparnike, ali gledajući njega vidim neke sličnosti sa sobom, kao što je kontrola lopte i igre”, izjavio je u podcastu kod Robbieja Savagea.

Zanimljivo je da je rekao upravo to, a nije se svrtao na pohvale njegovim nevjerojatnim tehničkim vještinama, loptama s očima i topu u nogama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.