Jeličić: Bila bi tragedija da Dalić nakon ovakve utakmice ne nastavi u dodatnim kvalifikacijama

Foto: snimka zaslona

Hrvatska je izborila dodatne kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo pobjedom protiv Ukrajine 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stručni sukomentator HRT-a Joško Jeličić ovaj put je hvalio i igrače i izbornika Dalića.

“Obzirom na situaciju u prvom, drugo poluvrijeme je bilo fantastično. Igrači su zadržali stabilnost, pojačali su pritisak, osvajali su ničije lopte i time stvarali veći broj napada. Fascinantno je kako Ukrajinci prije, a i nakon prvog gola nisu mogli ništa. Sačekali smo svoje prilike i realizirali ih”, rekao je Jeličić.

“Svi momci su se potrošili maksimalno, pojavio se i Rakitić u drugom poluvremeno, fenomenalno je asistirao. Mandžo se potrošio do krajnjih ganica, Badelj i Perišić su se digli drugo poluvrijeme. Pritisnuli su ih visoko i odmah imali su veći broj napada, a kad su zabili prvi gol, bilo je ljepota gledati kako kontroliraju situaciju na terenu. U startu smo spriječavali protok lopte, njihova zadnja linija nije imala kako uposliti svoja tri najbolja igrača”, dodao je Jeličić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

” U samo 48 sati je pomogao igračima, zaslužuje sve čestitke. Bila bi tragedija da ne nastavi u dodatnim kvalifikacijama”, kaže Jeličić o Daliću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.