Jeličić: Očekuje nas fenomenalna atmosfera na Poljudu, to je praznik nogometa

Foto: fah

Trener Gorice Dinko Jeličić i Momčilo Raspopović najavili su susret 17. kola SuperSport HNL-a protiv Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Splitska momčad s 36 bodova vodeća je na ljestvici, dok je Gorica na četvrtom mjestu s 26 bodova.

– Možemo očekivati dobru utakmicu prije svega. Idemo se nadigravati, probati uzeti što je više moguće u sigurno jednoj fenomenalnoj atmosferi koja nas očekuje. To će biti praznik nogometa. Idemo sa svojim planom. Hajduk je u pozitivnom nizu, atmosfera je dobra i na valu toga će sigurno napraviti sve da se niz nastavi. Očigledno je trener Karoglan to sve malo probudio, najavio je Dinko Jeličić.

Dvoboj je najavio i Raspopović koji se osvrnuo na odlične obrane u obje ekipe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Obje momčadi primile su samo po devet pogodaka, s tim da su oni postigli tri gola više od nas. Pokušat ćemo u ovom susretu popraviti tu gol razliku i izvući pozitivan rezultat. Veselimo se tom gostovanju. Igramo i živimo za takvu atmosferu, rekao je Raspopović.

Na pitanje je li se na Poljudu lakše braniti ili nadigravati, Jeličić je odgovorio:

– To je pitanje je li prije jaje ili kokoš. Mislim da mora biti i jedno i drugo. Ako se opredijeliš samo za jedno teško ćeš profitirati ako je Hajduk u dobrom stanju. Balans je ključ cijele priče, kao u svemu, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.