Jesu li se huligani pohvalili ‘plijenom’ i jesu li u ovome na splitskoj rivi sjedili vaterpolisti Crvene zvezde?

Foto: snimka zaslona Slobodna Dalmacija

Dva dana nakon huliganskog napada u Splitu na trojicu vaterpolista Crvene zvezde na Facebooku je objavljena fotografija koja navodno prikazuje otuđene majice i trenirke igračima, odnosno odjevne predmete koji su, tako barem službena verzija kaže, bili povod huliganskom ispadu, prenosi Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno je do incidenta na splitskoj rivi došlo nakon što je jedan od konobara primijetio trojicu muškaraca s obilježjima Crvene zvezde. Ranije su postojala nagađanja da je konobar obavijestio petoricu navijača o tome tko sjedi u kafiću, no te su tvrdnje nakon njegovog ispitivanja u policiji odbačene. Dvojica vaterpolista Zvezde su na vrijeme pobjegla, dok se treći spasio skokom u moru. Radi se o golmanu Kralju, a koji je i dobio nekoliko udaraca.

Splitska policija je priopćila da je u nedjelju ujutro u službene prostorije privela trojicu muškaraca, dok se za još dvojicom napadača i dalje traga. Kod jednog od dovedenih muškaraca pronađen je i otuđeni dres, piše Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.