Joshua: ‘Možda ću morati ostati bez nekih od pojaseva zbog boksačke politike’

Foto: fah

Svjetski boksački prvak u teškoj kategoriji po verzijama IBF, WBO, WBA i IBO Britanac Anthony Joshua u razgovoru za Sky Sports rekao je da će u 2020. godini možda morati prepustiti neki od pojasa prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trenutno Joshua drži četiri svjetska pojasa u teškoj kategoriji nakon što je početkom ovog mjeseca pobijedio Andyja Ruiza Jr., no ima dva obavezna izazivača s kojima se mora suočiti sljedeće godine.

“Frustrirajuće je za prvaka, a vjerojatno ću ostati bez jednog pojasa. Mrzio bi ostati bez naslova, jer nije lako skupljati sve te pojaseve, stvarno je teško i zadržao sam ih toliko godina”, rekao je Joshua za Sky Sports .

“Međutim, možda ću morati ostati bez nekoga od njih zbog boksačke politike. Postoje stvari koje su izvan moje kontrole. Ako ga izgubim, znam da ću ga moći vratiti”, dodao je 30-godišnji Britanac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.