Josipović: Da me zovu Real i Dinamo, pješke bih išao prema Maksimiru

Foto: snimka zaslona

Golman Širokog Renato Josipović završava svoju epizodu u susjednoj Premijer ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvak je Zrinjski, u europske kvalifikacije idu Borac i Sarajevo. Četvrti putnik traži se između Željezničara i Širokog Brijega.

“Računica je jasna. Nama treba pobjeda u zadnjem kolu protiv Leotara, dok Željo mora izgubiti kod Slobode u Tuzli. Nada umire posljednja”, rekao je Josipović u razgovoru za Germanijak.

Ovaj 21-godišnjak u BiH je preselio iz Dinama koji je prošlo ljeto izrazio želju za raskidom ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Iskreno, kada su mi javili da u Maksimiru žele raskid ugovora to mi je bio najgori dan u životu. Znaš što je meni Dinamo? Da me sada zovu Real Madrid ili Dinamo, ja bih pješke krenuo prema Maksimiru”, priča Josipović.

U dresu Širokog upisao je 24 nastupa, od toga deset puta je sačuvao mrežu netaknutom.

Široki Brijeg je sjajna sredina. Mala, kao kvart u Zagrebu, ali s predivnim ljudima. Imam osjećaj da svatko svakog zna u gradu. Naslijedio sam Miškića koji je ranije branio u Dinamu, imao sam olakotnu okolnost da je ovdje pravilo da dvojica igrača mlađih od 21 godinu moraju biti u prvom sastavu, a jedan igrati cijelu utakmicu. Zadovoljan sam.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od Dinama ne odustaje.

“To je dio mene. Dinamo me izgradio u čovjeka kakav sam danas. Gledam svaku njihovu utakmicu. Ako ne direktan prijenos, onda snimku. Nisam niti jednu propustio. Meni su Modri sve na svijetu i ja ću jednog dana doći do Maksimira. Ovim ili onim putem, ali ću doći.”

A ovog ljeta mu istječe ugovor sa Širokim i postaje slobodan igrač…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.