Joško Jeličić u svom stilu komentirao debakl Barcelone na Anfieldu: ‘Takve golove ne primaš ni na haklu dok čekaš hladno pivo’

Foto: snimka zaslona

Liverpool je na Anfieldu iznenadio Barcelonu deklasiravši Katalonce s 4:0. Sportska Europa bruji satima o sumraku Barce na Otoku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, idemo redom, nakon poraza u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka na Camp Nou 3:0 malo tko je vjerovao da Liverpool protiv Barcelone i čudesnog Lionela Messija ima bilo kakve šanse, no, ”čista fantazija”, kako minute ”čuda” na Anfieldu opisuju britanski mediji, izbacila je Katalonce iz najelitnijeg klupskog natjecanja na svijetu.  Presudila je doduše katastrofalna obrana Barce, koja je u nekoliko navrata početnički reagirala.

Svoj komentar debakla Barcelone na Anfieldu dao je bivši nogometaš Dinama i Hajduka, Joško Jeličić. Nekadašnji stručni sukomentator HRT-a  nakon pobjede Liverpoola na PlanetSportu je u svom stilu rekao: ”Takve golove ne primaš ni na haklu dok čekaš hladno pivo. Obrana Barcelone? Ispričavam se svim našim igračima u HNL-u i vani za sve ono što sam ih kritizirao u prošlosti…”

Katastrofalna reakcija obrane Barcelone prilikom četvrtog i pobjedničkog pogotka za Liverpool tema je svih britanskih, ali i španjolskih medija. Podsjetimo, pogodak je zabio Divock Origi na asistenciju Trenta Alexandera-Arnolda u 79. minuti. Naime, primijetio je nevjerojatnu neodgovornost obrambenih igrača Barcelone prije kornera, igrači španjolskog prvaka tek su gledali kako lopta dolazi do Divocka Origija koji zabija gol i u trans baca Anfield.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.