Liverpoolu u čast: Reakcija jednog navijača Barcelone nakon debakla na Anfieldu govori sve!

Foto: Twitter

Nevjerojatnu utakmicu odigrao je Liverpool na svom Anfieldu u uzvratnoj utakmici polufinala Lige prvaka protiv Barcelone. Utakmicu o kojoj danas bruji čitav nogometni svijet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Liverpool je nadoknadio minus tri iz prve utakmice s Camp Noua i slavio protiv prvaka Španjolske predvođenog neprepoznatljivim Lionelom Messijem. Od prve minute Liverpool je ”opsjedao” šesnaesterac gostiju, imali su domaćini veliki broj prilika, zabili četiri pogotka, zasluženo slavili 4:0, no, i Barca je imala svoje šanse, promašivao je čak i Messi.

S obzirom na sve, a bez obzira na činjenicu da su debaklu Barce kumovale katastrofalne pogreške igrača katalonskog kluba u obrani, momčad sjajnog njemačkog trenera, Jürgena Kloppa, apsolutno zasluženo ide u Madrid na veliko finale. Tko će biti protivnik Liverpoolu tek će se vidjeti nakon večerašnjeg polufinalnog uzvratnog dvoboja između Ajaxa i Tottenhama u Amsterdamu. Podsjetimo, nakon prve utakmice u Londonu Ajax ima prednost od 1:0. Tko god uz Liverpool igrao u finalu Lige prvaka bit će to svojevrsno iznenađenje s obzirom kako su mnogi u samoj završnici, dakle, finalu vidjeli neke druge favorite, poput PSG-a, Barcelone, Juventusa, Reala

I navijači Barcelona bili su očarani igrom Liverpoola te su poslije prvobitnog šoka odali priznanje engleskoj momčadi. Naime, emocije navijača Barce bile su pomiješane, s jedne strane ljuti na vlastite igrače s druge strane očarani onim što je prezentirala borbena momčad Liverpoola. Jedan navijač katalonskog kluba na Anfieldu je u znak poštovanja prema Liverpoolu te igri Engleza podignuo njihov šal. Dovoljan je to pokazatelj u kakvom stanju su bili navijači ”ponosa Katalonije” poslije debakla na Otoku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.