Juranović potpisao za Union Berlin

Foto: fah

Hrvatski nogometni reprezentativac Josip Juranović (27) i službeno je novi član Union Berlina, objavio je njemački bundesligaš na svojim stranicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Transferom u Union ispunjava se moj san da zaigram u jednoj od najboljih nogometnih liga na svijetu. Bundesliga je intenzivna i robusna, što odgovara mojoj igri. U Berlinu želim još više napredovati i napraviti sljedeći korak u svojoj karijeri, dodao je kazao je Juranović za klupsku stranicu.

– Josip nam svojim tempom, iskustvom i sposobnošću odlično pristaje. Uvjereni smo da smo u njemu potpisali igrača koji će brzo biti od velike pomoći i jako smo sretni što ga imamo, dodao je Unionov direktor profesionalnog nogometa Oliver Ruhnert.

Juranović je za hrvatsku reprezentaciju nastupio 27 puta, a bio je član momčadi “Vatrenih” koja je na nedavnom Svjetskom prvenstvu u Kataru osvojila broncu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Union Berlin se trenutačno nalazi na trećem mjestu Bundeslige sa 30 bodova koliko ima i drugoplasirani Eintracht iz Frankfurta, ali i četvrtoplsirani Freiburg. U vodstu je Bayern sa 35 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.