Juventus savladao Inter, junak pobjede opet Alvaro Morata!

U derbiju 36. kola talijanskog nogometnog prvenstva Juventus je na San Siru pobijedio Inter 2-1, a za milanski sastav nastupili su hrvatski reprezentativci Marcelo Brozović i Mateo Kovačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaćin je poveo u devetoj minuti nakon što je Marcelo Brozović pucao po golu, a Mauro Icardi skrenuo loptu i tako prevario Marca Storarija. Talijanski prvak i finalist Lige prvaka je izjednačio iz jedanaesterca u 42. minuti, a pogodak je postigao Claudio Marchisijo. Sedam minuta prije kraja susreta Alvaro Morata je donio pobjedu torinskoj ‘Staroj dami’ nakon loše reakcije domaćeg vratara Samira Handanoviča.

Alvaro Morata
Kovačić je odigrao cijeli susret za Inter, a u 58. minuti je dobio žuti karton, dok je Brozović igrao do 82. minute kada ga je zamijenio Lukas Podolski.

Juventus je još ranije osigurao naslov prvaka, a trenutačno vodi sa 83 boda, Roma je druga sa 64 boda, a na trećem mjestu je Lazio sa 63 boda. Inter je osmi sa 31 bodom manje od prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.