Juventus u polufinalu kupa Italije

Aktualni talijanski nogometni prvak Juventus izborio je plasman u polufinale nacionalnog kupa nakon što je u četvrtfinalu na gostovanju pobijedio Parmu 1-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogodak odluke postigao je Alvaro Morata u 89. minuti.

Torinska ‘Stara dama’ se u polufinalu pridružila Laziju koji je u utorak identičnim rezultatom na San Siru pobijedio Milan. Strijelac je bio Lucas Biglia u 38. minuti iz jedanaesterca.

Preostala dva četvrtfinalna ogleda igraju se drugi tjedan. Trećeg veljače se sastaju Roma i Fiorentina, a dan kasnije Napoli i Inter.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

REZULTATI:

Parma – Juventus 0-1 (Morata 89)

U utorak, 27. siječnja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milan – Lazio 0-1 (Biglia 38-11m)

3. veljače:

Roma – Fiorentina

Tekst se nastavlja ispod oglasa

4. veljače:

Napoli – Inter

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.