Kalinić: Nemam ništa pametno za reći, pogodak mi ništa ne znači

kalinić
Foto: fah

Nakon loše predstave Hajduka u utakmici protiv Istre, rezultatom nisu zadovoljni ni trener ni igrači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među razočaranim igračima bio je povratnik u momčad Nikola Kalinić:

– Nemam ništa pametno za reći, loše smo igrali od početka pa do kraja utakmice. Mislim da moramo još puno bolje igrati ako želimo ostvariti naše ciljeve. Okrećemo se sljedećoj utakmici, treba ovo što prije zaboraviti i misliti na sljedeću utakmicu.

Zabio je Kalinić danas lijep gol, bio mu je to prvi nakon povratka u Split:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Kad moja ekipa ne pobjedi, pogodak mi ništa ne znači, šteta za ovo. Imali smo odličnu priliku da se približimo još više vrhu tablice, ali moramo gledati naprijed.

Navijači Hajduka oborili su danas rekord po broju gostujućih navijača na Aldo Drosini:

– O navijačima i ne trebam više govoriti, u svakoj utakmici imamo vrhunsku podršku, tako je bilo i danas. Svaka im čast na tome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pred nama je najveći hrvatski derbi, u subotu Hajduk dočekuje Dinamo pred prepunim Poljudom:

– Igra se u Splitu, Hajduk uvijek ide na pobjedu, idemo zakuhati opet prvenstvo, analizirati ovaj bod danas, nema smisla žaliti za ovim danas, nadom se pobjedi u subotu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.