Kapetan Nigerije ljut na Dalića: ‘Ne možete odmarati igrače i ugroziti nečiji prolazak’

Foto: fah

Hrvatska je prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu igrala protiv Nigerije, koju je pobijedila 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon veliko okršaja s Argentinom izbornik Zlatko Dalić poručio je da će protiv Islanda odmarati najbolje pojedince, pa čak i pod cijenu gubitka čelne pozicije, a Nigerija se trenutno osjeća ugroženo.

Njima je plasman još uvijek upitan, pa se ljute na Hrvatsku i odmaranje ključnih igrača.

“Ne mislim da je to dobar potez. Ovo je ogroman turnir. Ne možete odmarati igrače i ugroziti nečiji prolazak. Morate biti profesionalni i igrati s najboljom ekipom”, izjavio je nigerijski kapetan John Obi Mikel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.