Kapetan Vatrenih Luka Modrić o svojim ranim počecima: ‘Moja se karijera odvila na najbolji mogući način, išao sam korak, po korak’

Foto: fah

Kapetan Vatrenih Luka Modrić, jedan je od glavnih nogometaša Reala, što se i vidjelo na utakmici protiv Getafea, koju je Real teškom mukom dobio bez njega. Luka je uoči sutrašnje utakmice Lige prvaka protiv svog bivšeg kluba Tottenhama dao intervju za službene internetske stranice UEFA-e te je rekao i nekoliko rečenica o svojim nogometnim počecima. Počeo je trenirati sa sedam godina, a nogomet u njegovom životu igra veliku ulogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kada biste vidjeli moje fotografije iz bivšeg kluba Zadra, primijetili biste da na svakoj imam loptu. Uvjeren sam da se moja karijera odvila na najbolji mogući način, mislim da sam išao polako, korak po korak, nisam koristio prečicu, a tako sam i ostvario svoje ciljeve u životu”, rekao je hrvatski kapetan, koji je sjajno vukao Hrvatsku u Kijevu protiv Ukrajine prema dodatnim kvalifikacijama.

O utakmici protiv Tottenhama?

“U pravo vrijeme otišao sam iz Dinama u Tottenham. Bilo je to nevjerojatno iskustvo. Prvih par mjeseci bilo je dosta teško, morao sam se priviknuti na novi način života, morao sam ispuniti nove zahtjeve, upoznavati se s novim ljudima, ali nakon kratkog vremena stvari su došle na svoje i počeo sam pružati vrlo dobre igre u dresu Tottenhama.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić je u Tottenhamu doživio puno lijepih trenutaka te je baš iz spomenutog kluba otišao prema Madridu, gdje je, nažalost, dočekan uz dosta skepse, kako navijača, tako i medija. Najviše je u njega vjerovao zapravo bivši trener Reala Jose Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.