Kapetan Vatrenih o novim dresovima: ‘Svaki hrvatski igrač ponosan je što može nositi jedan od najljepših i najprepoznatljivijih dresova na svijetu’

Foto: HNS

Kako smo već pisali HNS i proizvođač sportske opreme Nike službeno su predstavili dresove u kojima će hrvatska nogometna reprezentacija nastupiti na Svjetskom nogometnom prvenstvu, koje za otprilike tri mjeseca počinje u Rusiji.  Hrvatska će u novim dresovima zaigrati u prijateljskim utakmicama protiv Perua i 27. ožujka u Dallasu protiv Meksika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao i u ranijim garniturama hrvatskih dresova kvadratići su i dalje neizostavan čimbenik nove garniture, kako na prvom tako i na pričuvnom dresu Vatrenih, iako su veći nego ranije.  Kvadratići na dresu hrvatske reprezentacije simboliziraju hrvatski ponos. Spomenimo da se prvi dres Vatrenih ipak razlikuje od pričuvnog na kojem dominiraju kvadratiću u tamnim bojama, crnoj te tamnoplavoj. Ujedno to je i najveća promjena.

Navijači su oduševljeni, kao i igrači, novim izgledom dresa hrvatske reprezentacije. Jedan od onih koje je novi izgled dresa Vatrenih oduševio je i kapetan Luka Modrić:

“Svaki hrvatski igrač ponosan je što može nositi jedan od najljepših i najprepoznatljivijih dresova na svijetu. Sviđaju mi se veliki crveno-bijeli kvadrati jer odražavaju našu ambiciju i potencijal. Prvi put u karijeri povest ću hrvatsku reprezentaciju kao kapetan na Svjetsko prvenstvo i ovaj dres će imati posebno značenje za mene…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenimo da će novi dresovi hrvatske reprezentacije biti dostupni u prodaji već od 29. ožujka 2018.

“Kvadrati su veći nego ikad, čak dva do tri puta u odnosu na prethodne. Oni odražavaju odvažnost i ljepotu. Predimenzionirane kvadrate suparnik ne može ignorirati i stalan su podsjetnik na nacionalni ponos svakog igrača na terenu”, naveo je Pete Hoppins, stariji kreativni direktor u Nike Footballu, a stoji na službenoj web-stranici HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.