Karla Prodan postala je svjetska kadetska prvakinja u judu!

Foto: fah

Karla Prodan postala je svjetska kadetska prvakinja u judu u kategoriji do 70 kilograma na SP u Sarajevu čime je osvojila prvo zlato u toj dobnoj kategoriji za Hrvatsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prodan je u finalu za nešto više od dvije minute ipponom pobjedila Njemicu Alinu Boehm. Nakon što je kao druga nositeljica turnira u prvom kolu bila slobodna, u drugom kolu Prodan je pobijedila Tajvanku Shu Huei Hsu Wang, dok je u četvrtfinalu bila bolja od Talijanke Alice Bellandi. U finale se kvalificirala pobjedom protiv Crnogorke Jovane Peković.

Zlato Prodan druga je medalja za Hrvatsku u Sarajevu, nakon srebra Tihee Topolovec u kategoriji do 52kg.

Filip Miljević zauzeo je sedmo mjesto u kategoriji preko 90kg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.